Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Newsletter: Més de 100 creadors i novetat a la plataforma!

Bones notícies: ja hem passat la línia dels primers 100 creadors i creadores! Avui de fet som 266 usuaris, dels quals 126 creadors, amb les pàgines ja publicades de més de 65.
Aquesta setmana passada, des de Catalunya Ràdio l’Albert Murillo explicava que, perquè l'Aixeta funcioni, cal el suport de tots i cadascú de nosaltres que ajudi a començar la roda de suport. Proposava que, tal com ell ja fa, cadascú de nosaltres prevegi un pressupost, que pot ser de 10 o 15 euros (l’equivalent a quatre cerveses) al mes. Un cop el tinguis determinat, el distribueixes subscrivint-te als teus creadors preferits. Si més endavant canvies d'idea, el podràs canviar a l’instant. Així, predicant amb l’exemple, entre tota la comunitat trenquem el gel i posem en marxa la roda de suport. Cada vegada hi ha més propostes interessants: música, il·lustració, teatre, poesia, vídeos, lletres, artesania, ciència... T’hi animes?
Volem també recordar a tots els creadors que cal anar publicant contingut a les vostres pàgines. D'aquesta manera els potencials mecenes sabran el que feu i s'animaran a donar-vos suport. També és una manera de fer-vos conèixer entre el públic general. Publica alguna cosa avui!
Tenim també una nova prestació a la plataforma aquesta setmana: des d’ara cada creador/a ja té la possibilitat de penjar un vídeo a la capçalera de la seva pàgina per oferir una introducció visual a la seva obra.
L’Equip de l’Aixeta