Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Newsletter: Que s'alci el teló!

Que s'alci el teló! Obrim l'Aixeta!
Dilluns 14 de Gener de 2019. Ja ha arribat el dia: fem públic que engeguem el projecte! Des d’ahir ho vam començar a explicar ja als nostres seguidors a les xarxes socials, les de l'Aixeta i les del nostre entorn per tal de fer-les créixer. Et sumes a explicar el projecte i a publicitar la teva nova pàgina?

I des d’avui dilluns ho anirem difonent gradualment també entre periodistes culturals per tal que se'n comenci a parlar a diferents espais dels mitjans de comunicació, de manera que al llarg dels propers dies i setmanes es vagi difonent entre la ciutadania a través dels diferents canals i es vagi visibilitzant cada cop més la plataforma i els primers pioners que ja hi sou presents.
Aprofitem per informar-te també de l'inici de presentacions públiques de l'equip de l'Associació l'Aixeta de promoció cultural per diferents ciutats i viles del país, una gira per poder introduir i explicar la nova plataforma a més creadors i als mitjans del territori, per tal d'arribar a més persones interessades. Per començar, serem a Tarragona (21 de gener al Centre Cívic Part Alta), Lleida(22 de gener, Centre d'Art La Panera) i Girona (23 de gener, Centre Cívic Barri Vell -Mercadal) abans d'acabar el mes i ben aviat a Barcelona i a Vic.

T'animem a participar-hi i a convocar altres creadors del teu entorn per compartir els teus primers passos i que puguin descobrir aquesta nova eina. En el marc d'aquestes sessions informatives podrem també aclarir dubtes, ajudar-te a pensar possibles recompenses, plantejar com atraure subscriptors,...  
Per últim, t'animem a seguir l'Aixeta als nous perfils de Twitter, Facebook i Instagram @Aixetainfo. Estem connectats!

Aixeta
29 Gener 2019